top of page
Vacature James Hardie.png

The Full Story

Met de merken fermacell® en James Hardie zijn we wereldmarktleider in vezelgips en vezelcementoplossingen. Met onze baanbrekende innovaties veranderen we de manier waarop Europa bouwt en stellen we nieuwe normen op gebieden als duurzaamheid, lean manufacturing en het bouwen van wereldwijde merken. Iedere dag streven we ernaar om 1% beter te worden dan de dag ervoor.

Word onderdeel van het succesverhaal van James Hardie BeNeLux.

It’s possible™.

Salaris Marktconform salaris + 13e maand en aantrekkelijke bonusregeling

Dienstverband Fulltime (40 uur)

Vakantiedagen 20 wettelijke en 10 bovenwettelijke dagen

Opleidingsniveau HBO werk en denkniveau

Jouw verantwoordelijkheden

  • Ontwikkel en beheer actief een projecttijdlijn, inclusief het creëren van terugkerende klanten om de projectpijplijn en de verkoopresultaten te laten groeien.

  • Deelname aan regionale en landelijke bouw- en handelsbeurzen.

  • Ontwikkel en onderhoud kennis van bedrijfsstrategieën, KPl's, sleutelposities bij de klant en dien als het belangrijkste James Hardie-contact voor jouw accounts.

  • Opzetten en onderhouden van strategische samenwerkingsverbanden met DMU's en contactpersonen op het gebied van utiliteitsbouw en bedrijfshuisvesting, zoals hotels, scholen, ziekenhuizen, sociale woningbouw, etc.

  • Ontwikkelen en opvolgen van accountplannen.

  • Opvolgen van gekwalificeerde leads en in de CRM-projectpijplijn plaatsen.

  • Analyseren van potentiële klanten & projecten, concurrentiemonitoring (incl. markt- en trendanalyses).

Jij bent..

Slim? Je hebt kwalificaties in een relevante discipline (Commerce / Business) incl. verkoopervaring met een bewezen staat van dienst in bedrijfsontwikkeling. Daarnaast heb je veel kennis van de Bouw (gevelbranche).

Gedreven? Stilstaan is voor jou een vreemd woord. Je hoge mate van zelfmotivatie en get-things-done-mentaliteit drijft je, omdat je je doelen niet alleen wilt bereiken, maar ze wilt overtreffen. Je hebt een zeer gemotiveerde mindset en het vermogen om snel de juiste prioriteiten te stellen – en ook bij te stellen.

 

Echt? Je hebt sterke interpersoonlijke communicatieve vaardigheden en goede presentatievaardigheden. Betrokkenheid bij de bedrijfscultuur, visie, missie en waarden is voor jou vanzelfsprekend.

 

Wat wij jou bieden

Naast de gezelligste collega’s, bieden we jouw een afwisselende baan, een goed salaris en een ruim aantal vrije dagen. Als je het fijn vindt om een dag thuis te werken dan is dit zeker geen probleem. Uiteraard bieden wij je ook de nieuwste gadgets om jouw werk goed te kunnen uitvoeren.

Binnen Fermacell/James Hardie vinden we groei en ontwikkeling belangrijk, daarom bieden we interne en externe opleidingsmogelijkheden om jouw kwaliteiten zo goed mogelijk te ontwikkelen en benutten, daar profiteer jij van en natuurlijk wij ook.

Nieuwsgierig geworden?

bottom of page