top of page

Over Cobaan

 

Cobaan's missie is om professionals in de bouw, infra en techniek uit te dagen, te inspireren en te activeren om hun potentieel te ontwikkelen en collectieve groei te bevorderen.

We streven ernaar om de best passende professional op de juiste plek te krijgen, zodat we optimaal kunnen bijdragen aan de ontwikkeling en performance van individuen en teams.

Lifelonglearning en het benutten van talenten staan centraal! 

 

Cobaan is een organisatie dat met meerdere samenwerkingsverbanden van ervaren (executive) coaches, consultants en trainers HR-diensten verleent op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, (team-) training,  werving- en selectie en  executive search in de bouw, infra en toeleverende industrie.Executive Search, Performance Improvement en HR consulting.  

 

Vanaf de bekende zolderkamer is in 2003 Cobaan opgericht door Jozef Derksen waarbij de insteek voor een meer persoonlijke dienstverlening met het doel binnen elke opdracht "de best passende op de juiste plek" te voorzien.

 

Het woord “Cobaan”

Betekenis van Cobaan is “beproeving, test, proefproces” en komt uit een verkregen woordenboek van het Bahasa Indonesia. Oprichter Jozef Derksen laat hiermee een deel van zijn achtergrond en roots zien.

Verder verwoordt Cobaan  (Co = samen/met en Baan = werk ) samenwerken, de gedachtegang van partnerschap met de basiskenmerken vertrouwen, integriteit, verbetering, enthousiasme en zakelijkheid met plezier!

 

 

 

"Driven by human development"

bottom of page