top of page

Over Cobaan

Cobaan is een organisatie dat met meerdere samenwerkingsverbanden van ervaren executive coaches, consultants en trainers HR-diensten verleent op het gebied van Executive Search, headhunting, Performance Improvement en HR consulting.  

 

Vanaf de bekende zolderkamer met als insteek het meer persoonlijk benaderen van de werving- en selectie / recruitment branche is in 2003 Cobaan opgericht door Jozef Derksen.

 

Jozef Derksen is een professionele executive consultant met ruim 20 jaar ervaring in werving- en selectie, headhunting en executive search in de bouw, infra en toeleverende industrie. Daarbij is hij eigenaar en mede-oprichter van ANNO1809, een leer- en trainingsbureau op het gebied van digitale transformatie.

 

 

Het woord “Cobaan”

Betekenis van Cobaan is “beproeving, test, proefproces” en komt uit een verkregen woordenboek van het Bahasa Indonesia. Oprichter Jozef Derksen laat hiermee een deel van zijn achtergrond en roots zien.

Verder verwoordt Cobaan  (Co = samen/met en Baan = werk ) samenwerken, de gedachtegang van partnerschap met de basiskenmerken vertrouwen, integriteit, verbetering, enthousiasme en zakelijkheid met plezier!

 

De missie van Cobaan is om als skills improver te zorgen dat, in de snelveranderende omgeving, mensen en organisaties zich continu blijven ontwikkelen en zich richten op het benutten van hun talenten en competenties. De best passende op de juiste plek.

 

"Driven by human development"

bottom of page