top of page

Performance improvement

De vernieuwing en innovatie in de bouwkolom is meer en meer een norm. Digitalisering, het werken met BIM, de veranderende mindset, LEAN bouwen en ketenintegratie, maken dat op alle niveaus, transities en veranderingen plaatsvinden. Cobaan heeft specifieke kennis in functies en transities binnen de bouw & infra en het bouwproces. 

"Vernieuwing en innovatie is mensenwerk"

Cobaan helpt (project-) organisaties te groeien door het ontwikkelen van hun medewerkers en teams. Het benadrukken van mindset, vergroten van de team performance en het effectief benutten van de individuele talenten worden sterk benadrukt in de trainingen. De soft skills die uiteindelijk keihard zijn. Trainingen moeten resultaat opleveren. Daarbij dienen ze energiek en inspirerend te zijn. Teambuilding en teamontwikkeling worden in de trainingen getriggered door de inzet van gamification. Deze games vergroten de motivatie en versterken de continue verbetering. Daarom werken we met enthousiaste, vakbekwame trainers en zijn alle trainingen maatwerk waarbij er veel interactie is en er linken naar het werkveld zijn. De opgedane kennis en ervaringen kunnen daardoor direct in de praktijk worden toegepast.

Onze aanpak is prikkelend waar we de humor niet schuwen, maar soms ook confronterend. Het is er altijd op gericht om jou als persoon en als onderdeel van een bedrijf beter te maken. Van 'good' naar 'great'!

Executive | MT teamprogramma

Karate.jpg
Rugby team
Teambuilding & Serious gaming

Teamwerk
Kickoff met projectteam

ANNO1809
BIM professionals

bottom of page