top of page

Outplacement en loopbaan vraagstukken

Outplacement

Outplacement of ontslagbegeleiding slaat op begeleidende diensten om ontslagen of met ontslag bedreigde werknemers te helpen bij het vinden van een nieuwe betrekking. Een werknemer die langer dan twee jaar bij u in dienst is, kun je niet zomaar ontslaan. Outplacement bij ontslag kan vallen onder goed werkgeverschap. Het outplacementtraject van Cobaan helpt u als werkgever en uiteraard vooral de werknemer in deze situatie.

 

De outplacement van Cobaan helpt de deelnemer met de zoektocht naar een nieuwe baan middels intensieve sollicitatiebegeleiding. Deze is gericht op het vinden van een werkomgeving die aansluit bij de talenten, ambities en drijfveren van de deelnemer. Hierbij is onze missie “best passende op de juiste plek”.

Cobaan heeft een bewezen track record en ervaring binnen mobiliteit en outplacement in de bouw.

Outplacement.jpg
OUTPLACEMENT

- Ontslag bij goed werkgeverschap

- Maatwerk bij sollicitatiebegeleiding

- "Elk einde is een nieuw begin"

Loopbaan vraagstukken

Wil je de balans opmaken van je carrière. Wie ben je? Wat kan je? Wat wil je? Zijn dat de vragen waar je mee worstel? Loopbaanbegeleiding helpt je bij het maken van keuzes en geeft je meer zelfinzicht en zelfreflectie. Past wat ik doe bij wie ik ben? Heb je behoefte aan een assessment en een luisterend en kritisch klankbord dan kan Cobaan loopbaanbegeleiding je hierbij ondersteunen. Dit doen we zowel in het kader van instroom, doorstroom en uitstroom (outplacement). Wij werken met tools die je helpen om je drijfveren, kwaliteiten, talenten, interesses, capaciteiten en behoeften duidelijk in kaart te brengen. Dit doen we in een informele setting waarbij, wanneer de mogelijkheid het toelaat,  je de dag kan erVAREN! 

bottom of page