top of page
Verbeter je performance!
  • White LinkedIn Icon

volg Cobaan

Home pagina
 "Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid."
~ Albert Einstein
 

Recente vacatures

HRD Consulting

Cobaan HRD Consulting wordt ingezet voor coaching,  implementatie van talent- en competentiemanagement, functiegericht competentie-onderzoek, assessment en veranderingsprocessen voor organisaties, teams en individuen. Het fundament is hiervoor het inzetten en ontwikkelen van vaardigheden en talenten gebaseerd op groeimindset. In feite richt Cobaan zich op skills improvement.

DevelopmentLAB

Cobaan helpt (project-) organisaties te groeien door het ontwikkelen van hun medewerkers en teams. Het benadrukken van mindset, vergroten van de team performance en het effectief benutten van de individuele talenten worden sterk benadrukt in de trainingen. Door de inzet van gamification vergroten we de motivatie en versterken we de continue verbetering. 

Executive Search & Selection

Cobaan Search is een executive search traject dat maatwerk levert in het vinden van de juiste kandidaat voor een exclusieve opdracht. Met ruime ervaring sinds 1998 is Cobaan de specialist in het searchen en bemiddelen voor functies op kader, management & directieniveau.

Bericht ontvangen!

Contact

Ceresstraat 35
4811 CB  BREDA

 info@cobaan.nl
Tel: +31 (0)76 – 528 4449

contact
bottom of page