top of page
Vacature Based SDB.png

The Full Story

Voor onze opdrachtgever Based zoeken we een Specialist Digitaal Bouwen om klanten te ondersteunen op het gebied van BIM, data, modellen en meer.

De vraagstukken waar je mee te maken krijgt, komen van aannemer tot opdrachtgever en lopen sterk uiteen. Je werkt samen in een team van gedreven professionals om Digitaal Bouwen te implementeren bij onze klanten. Je geeft o.a. praktische uitleg over bijvoorbeeld de inzet van BIM-software en sluit bij diverse bouwprojecten aan om te focussen op ‘goede modelcontroles en projectafspraken’.  Wat je precies doet, wisselt dus van dag tot dag. 

Jouw eigenschappen en kenmerken? In ieder geval nieuwsgierigheid, enthousiasme, teamspirit, zelfstandigheid en een gezonde dosis humor. Ook een out of the box denkwijze wordt gewaardeerd. Simeon Preston zei het al: “The biggest part of our digital transformation is changing the way we think”

Voor deze vacature vragen we enige kennis en werkervaring op het gebied van Digitaal Bouwen. Daarnaast zoeken we iemand die enthousiast is en affiniteit heeft met technologie, BIM, informatiemanagement, data(strategie) en/of digitaal assetmanagement.

  • Je bent een sociale techneut. Je hebt veel te maken met klanten, dus het is prettig als jij daar ook je zegje durft te doen.

  • Jij hebt minimaal hbo of wo werk- en denkniveau.

  • Eigen initiatief wordt hier volop gewaardeerd. Wij vinden het fijn als je twee stappen vooruitdenkt en pro-actief bezig bent. Jij bent dus niet bang om ergens in te duiken en nieuwe kennis eigen te maken. 

Nieuwsgierig geworden?

bottom of page