top of page

Over Jozef Derksen

Jozef Derksen
Sr, Consultant / Performance improver

Mijn naam is Jozef Derksen, performance improver en consultant in de Bouw & Infra. "Practise what you preach". Het ontwikkelen van kennis en vaardigheden zie ik als absolute summum voor mensen in het algemeen. Door het meegroeien en het volwassen worden in het opgebouwde netwerk en het zelf ervaren dat continu ontwikkelen een must is heeft HR development en het verbeteren van skills mijn interesse.

 

Na mijn studie in 1998 te hebben afgerond aan de Hogeschool voor Toerisme en Verkeer ben ik het recruitmentvak gaan werken. Super dynamisch vakgebied. Voordat ik daadwerkelijk startte als intermediair, heb ik als basis veel kennis moeten opdoen omtrent het bouwproces. De kennis van de verschillende taken en verantwoordelijkheden van de diverse functies binnen het proces zijn na de inmiddels vele honderden intakes een goede basis om de persoon achter het cv verder te doorgronden. Dat is ook het mooie aan dit vak;  ik spreek veel mensen, iedereen is uniek en heeft zijn eigen verhaal, ambitie en drijfveer.

 

Dit zette me aan aan om me verder te bekwamen in HR vakgebied, na de HR-studie aan de Avans+ , ben ik niet meer gestopt met mezelf te ontwikkelen; vele opleidingen/ cursussen, workshops en trainingen gevolgd omtrent talentontwikkeling, competentiemanagement, organisatiepsychologie en het coachen van teams. 

Mijn netwerk en ervaring ligt vooral binnen uiteenlopende bouwgerelateerde organisaties. Vier jaar heb ik dit gedaan vanuit een gespecialiseerd werving- & selectie/ detacheringbureau voor met name bouwbedrijven, waarna ik als adviseur heb gewerkt binnen een landelijk opererend executieve search bureau.

Sinds 2003 ben ik verder gegaan als zelfstandig ondernemer onder de naam Cobaan.

Kenmerkend zijn mijn transparantie, energieke persoonlijkheid en afspraak is afspraak mentaliteit. Mijn ervaring en opgebouwde netwerk in combinatie met mijn enthousiasme maakt de samenwerking doelgericht. Discretie en vertrouwelijkheid zie ik als een vanzelfsprekendheid.

Als HR consultant en intermediair in de bouw en infra wil ik aantonen dat betrokkenheid en bewustwording bij mens en organisatie tot resultaten leiden waarbij talenten beter worden benut en opdrachten worden ingevuld!

bottom of page