top of page
AEnB2Up6Wn5vln-YsV43qM7auWpedGjkE-TysnDdtogN0qGQ1Q2869jMsATGU8oYji6MSXVfhP0ZAtschg1F-bfU2T

DEAL
Development Programma's

In de tijd van constante verandering en groeiende uitdagingen op persoonlijk en professioneel gebied is het van groot belang om bewust te zijn en te blijven van je eigen ontwikkeling en de rol die je daarin speelt.

Het is als het vliegen van een kite/vlieger; een balans die voortdurend in beweging is en waarbij je de flow nastreeft en rekening moet houden met de omgeving, de windrichting en -kracht om de vlieger stabiel te houden in de beweging.

 

“in Flight in Flow" development programma’s maken gebruik van de krachtige metafoor van de DEAL-kite. Het is in beweging, dynamisch en soms een lastige balans.

Veel gebruikte analyses en modellen (DISC, MBTI, Management drives, etc. )zijn zeer waardevolle instrumenten echter is het vaak wat statisch. Het behoeft vaak een extra ingrediënt of metafoor om het echt te doen leven. Het spreekt soms wat minder tot de verbeelding. En als is iets is wat echt blijft hangen is een "verbeelding". Er ontstond de behoefte aan een dynamischer vorm die meer tot de verbeelding zou moeten spreken. En daar zit de kracht van de DEAL-kite als basis van de "in Flight in Flow". Een praktisch, simpel en platgeslagen theorie die makkelijk toepasbaar is, over veel van de bestaande analyses en gedragstoetsen past, het dynamisch maakt en qua metafoor tot de verbeelding spreekt.

We leren je graag HOE je naar motivatie en

 

ontwikkeling kunt kijken, niet naar WAT je moet zien!

 

Mission Statement

Onze missie is om onze deelnemers te inspireren en uit te dagen om hun persoonlijke en professionele potentieel na te streven door middel van onze unieke DEAL-kite-methode.

 

Het doel is om een mindset, bewustwording en omgeving te creëren waarin levenslang leren en kennisoverdracht de norm is en waarin onze deelnemers worden gestimuleerd om zich te ontwikkelen en hun eigen unieke pad naar succes te creëren. Door onze DEAL Development Programma's te volgen, krijgen deelnemers de praktische tools en handvatten die ze nodig hebben om hun motivatie en ontwikkeling te monitoren en te sturen.

DEAL-Kite in het kort

Met de DEAL-kite gaan we op zoek naar een balans tussen de twee belangrijke assen in ons werkleven: de motivatie-as en de ontwikkelings-as. We noemen deze assen samen DEAL, wat staat voor drive, eigenaarschap, aanpassing en leren. In de motivatie-as zien we een spanningsveld tussen de drive, ofwel onze intrinsieke motivatie, en de aanpassing, ofwel onze extrinsieke motivatie. De horizontale-lijn, de ontwikkelings-as, is afwegen van de balans tussen eigenwijsheid en leren.

De invulling van jouw DEAL-kite geeft je inzicht en maakt je nog bewuster van de keuzes die maakt en leer je de Kite-mindset in het dagelijks leven toe te passen als professional, collega of als individu.

Download de leaflet

DEAL Assen.png
DEAL kite.png
DEAL kite exploded.png

DEAL-kite behandelt niet alleen motivatie en ontwikkeling, maar ook het beheersen van ons "vliegende ego", dat soms buiten onze controle kan raken en ons kan afleiden van onze doelen en waarden. Bewuster "het touwtje" in handen hebben en hoe je de juiste wind in je vlieger krijgt, zodat je kunt vliegen naar de hoogte van jouw potentieel. Met de kite-mindset helpen we je om te groeien als persoon en als leider.

DEAL Development Programma's

Door het volgen van een DEAL development programma leer je de DEAL-kite in het dagelijks leven toe te passen, kun je makkelijker grip krijgen op je eigen ontwikkeling en als (aankomend) leidinggevende / manager op de ontwikkeling van je collega's en team.

Er zijn 3 programma’s:

 

Discover, Ascend en Navigate. Het zijn programma’ s waar je je als individu voor kunt inschrijven.

 • Navigate      (4 maanden traject)
  Navigate      (4 maanden traject)
  Het tijdstip wordt later bepaald
  Breda
  Het tijdstip wordt later bepaald
  Breda, Breda, Nederland
  Het tijdstip wordt later bepaald
  Breda, Breda, Nederland
  Het Navigate programma is een 4-maanden programma met de volgende data: - 3 individuele kite-coachsessies - Master your kite en empowerment Investering €3.650,- excl. btw
 • Masterclass next mentorship
  Masterclass next mentorship
  Meerdere datums
  vr 12 mei
  Breda
  12 mei 2023, 09:00 – 16:30
  Breda, Princenhagelaan 1a4, 4813 DA Breda, Nederland
  12 mei 2023, 09:00 – 16:30
  Breda, Princenhagelaan 1a4, 4813 DA Breda, Nederland
  De Masterclass Next Mentorship richt zich op het combineren van de kenmerken van het mentorschap, met leiderschap. Je vergaart kennis en inzicht, maar bovenal ontwikkel je wijsheid waarmee je in staat bent vanuit je eigen talent anderen verder te brengen in hun persoonlijke ontwikkeling.

Doelgroep

Professionals die zich verder willen ontwikkelen in persoonlijke groei en effectiviteit. Je hebt een duidelijke focus op het verbeteren van jouw functioneren en je bent bereid om jezelf echt te spiegelen waardoor het effect van het programma meer leidt tot duidelijkheid in je motivatie, keuzes en een vergroting van jouw invloed.

Voor alle programma's geldt inclusief

- Lesmateriaal

- Koffie/thee, fris en versnapering

- Lunch

- Persoonlijk actieplan

- Cobaan certificaat van deelname

Hoe zorg je voor de juiste wind in je vlieger?

bottom of page